Kremer

Beauté Pacifique & Environ

Beauté Pacifique

Vi sælger hudpleje som virker effektivt på både aldersforandringer og solskader.

Hvad er Beauté Pacifique

Beauté Pacifique ble utviklet etter ønske fra hudleger

om å kunne tilby sine pasienter en krem med A-vitaminer uten de bivirkningene som reseptbelagt A-vitaminsyre gir.

 

Resultatet ble en omfattende serie produkter som i dag selges over hele verden.

Produktsortimentet

Produktsortimentet inneholder alt fra milde og beskyttende produkter til effektive spesialprodukter. De vitenskapelig dokumenterte A-vitaminproduktene er Beauté Pacifiques storselgere. Disse kremene stimulerer kollagensyntesen og rekonstruerer kollagenstrukturen i bindevevet. Dette innebærer at produktene har en forebyggende effekt på huden og effektivt reparerer solskadet hud. A-vitamin fungerer også utmerket til behandling av uren hud.

 

Sikre produkter

Beauté Pacifique har utviklet effektive og sikre produkter som gir synlige resultater på både kort og lang sikt. Beauté Pacifique bruker kun nøye utvalgte ingredienser som har dokumentert gunstig effekt på huden.

Få din hud scannet

Hos oss kan du få din hud skannet med avansert ultralydskanning og få dokumentert tilstanden av din hud. På skanningsbildene ser man umiddelbart tilstanden av huden, aldersforandringer, solskader m.m. På denne måten er det mulig å gi råd og veiledning i bruken av Beauté Pacifique  produktene.

 

Vi setter opp jevnlige skanningsdager, for å høre når neste skanningsdag er, kontakt klinikken.

Environ

Environ ble grunnlagt på tidlig 80 tallet av Dr. Des Hernandes, som har forsket på vitaminets betydning i og for huden. Blant resultatene han fant var at i alle typer hudkreft kan det påvises mangel på Vitamin A.

 

Environ har derfor tatt frem en A-Vitaminserie som inneholder høye nok doser av Vitamin A til å kunne gi deg de mengdene av Vitamin A du har behov for, for en sunn og frisk hud.

Vitamin A

Vitamin A kommer i forskjellige former: betakaroten, Retinol Acetat, Retinol Palmitat, Retinsyre, etc. Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig foren sunn og frisk hud. Den reparerer også celleskader, øker tykkelsen på Stratum Spinosum, reduserer solskader som linjer og pigmentering. Bedrer eksem, øker kapasiteten til langerhanscellene, og trigger fibroblastcellene til økt kollagen og elastin produksjon.

 

Produkter

Environs produkter inneholder forskjellige mengder av Vitamin A, og det er derfor viktig å bruke ett «step-up» system for å unngå Retinol reaksjoner. Vitamin A kommer i forskjellige former: Betakaroten, Retinyl Acetat, Retinyl Palmitat, Retinsyre osv.

 

Environ sitt «step-up» system:

  • AVST linjen som er den de fleste begynner på og går stegene fra AVST1 til ACST 5

  • C-quence linjen med høye mengder Vitamin A, Vitamin C & E og peptider (anti-age)

 

Hvor fort huden tilpasser seg de forskjellige mengdene Vitamin A, kommer an på hvor mange reseptorer cellen har for disse. Ved daglig påføring av produktene vil det dannes flere reseptorer og toleransen øker.

 

Intensive Range

Intensive Range (reparerer forskjellige problemer) hvor de aktive ingrediensene er alt fra Retinol til Colostrum (råmelk) til glykolsyrer og antioksidanter. 

 

B-Active

B-Active linjen som er for en uren, tilstoppet hud. Denne linjen baserer seg på salisylsyrer. Hele serien har fokus på vitaminer, antioksidanter og peptider.

 

AVST og C-Quence

AVST og C-Quence er godkjent av det prestisjetunge Swiss Vitamin Institute som forsikrer forbrukeren vitaminer av ypperste kvalitet i riktige oppgitte doser.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Adresse: Alfheim 24, 1384 Asker ~ Telefon 66 78 03 73 /  90 51 07 68 ~ E-post til: Dora Hall
Åpningstider: Mandag - Torsdag 10:00-19:00 ~ Fredag 10:00-18:00 

© 2018 Clinic Medica