top of page

JEG HAR BLITT EN BLOGGER!

Velkommen til blogg!! Dette er nytt for meg, men jeg ønsker å dele Clinic Medica sin kunnskap, erfaring og engasjement rundt menneskers velvære og trivsel med seg selv. Håper du vil lese og bli inspirert. Og er det noe tema du vil lese mer om, så si i fra til oss, så kanskje blir det en bloggartikkel ut av det.

SPENNENDE NYHET

Det er lenge siden jeg har vært så spent og motivert som jeg er i disse dager. Det har alltid skjedd mye rundt meg, og jeg liker å ha mange jern i ilden, men nå har jeg hoppet inn i noe som jeg ikke har gjort før. Jeg har blitt forhandler av Dr.Baumann som er en hudpleieserie grunnlagt av Dr. Thomas Baumann i Tyskland i 1990. Dr.Baumann bygger konsekvent på viten fra dermatologien og allergologien og ligger tett på hudens naturlige stoffer. Dr.Baumann produkter tilbyr det du trenger for å få en sunn og velpleiet hud og alt salg innebærer grundig veiledning og anbefaling så produktene blir riktig for din hud.Det har vært en bratt læringskurve for oss på Clinic Medica etter at beslutningen ble tatt om at vi skulle bli forhandlere av dette spennende hudpleiemerket. Dr.Baumann selges kun til sertifiserte kosmetologer og det kreves at vi læres opp så vi kan veilede og tilby riktige produkter til våre kunder. Hver onsdag i ----------- uker har vi ryddet bakrommet for å ta i mot undervisning på nett og vi vil bli oppdatert kontinuerlig for å være trygge og kunnskapsrike forhandlere.


Det noteres og diskuteres og testes på kurset og er alle svært motiverte for å lære mest mulig om de nye produktene. Vi på klinikken har selv testet serien og alle med synlige resultat.

Hudpleieserien har fokus på miljø og bærekraftighet, både til forbruker og kosmetologer, og vi er stolte av å kunne tilby dette i vår klinikk! Produktene er uten hormonforstyrrende stoffer, parfyme og fargestoffer og mineralske oljer og er kun bygget på naturlige ingredienser.

Vi gleder oss til å vise de til deg!
Har du spørsmål, så kom til oss!

300 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page