top of page

Med kunnskap og erfaring gir vi gode og tilpassede rådI ukene og månedene som har gått har vi på Clinic Medica fått en grundig innføring i hud og hva som er bra for oss og våre kunder. Med denne nye kunnskapen og vår egen erfaring skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe våre kunder til å finne produkter tilpasset deres hud.


Huden som er kroppens største organ beskytter oss og nedre del av huden mot kulde, forurensing, UV stråling, virus og bakterier.

Overhuden deles i 4 deler: hornlag, kornlag, torncellelag og basalcellelag. Cellene i de forskjellige lagene har alle en jobb å gjøre for å holde huden frisk. Blir det ubalanse vil hudens Ph verdi bli feil og huden jobber ikke riktig. Det som kort sagt skjer i overhuden er at den fornyer seg hele tiden og det dannes nye friske celler ( 90% av disse er Keratin protein celler). På 3-4 uker er overhuden fullstendig fornyet.

Holder reklamen det de lover?


Jeg skal ikke kjede dere med læren om huden, men det som har vært den største aha-opplevelsen for meg er hva ulike kremer gjør for huden vår. Det er mange ulike produkter på markedet og reklamer lover både anti-aldring og et yngre utseende. Boksene er nydelige og dufter luksus og eleganse, men holder de det de lover?


Forskjellen mellom Dr.Baumann produkter og andre produkter er at de ikke inneholder noen giftstoffer, ingen kjemiske konserveringsmidler, ingen kjemiske solkremer, ingen animalske stoffer, ingen lukt, farger eller andre ingredienser som ikke er naturlig for huden din.

Tilbake til hudens natur


Dr.Baumann Cosmetics er et tysk hudpleieselskap og Tyskland er velkjent for sin kvalitet. Dr. Baumann sier: Tilbake til hudens natur. Hos Dr.Baumann sier vi at ingrediensene er hudkompatible og at de fleste er hudidentiske. Med det mener vi at Dr.Baumann er det eneste hudpleiefirmaet som etterligner hudens struktur nøyaktig. Det er 12 flerlags liposomer og nanosomer som har nøyaktig identisk struktur og komponenter som den menneskelige huden. Disse inneholder alle elementene du trenger for å reparere, beskytte, gi næring og opprettholde overhuden helt ned til det nederste laget.


De fleste mennesker har mangel på ceramider. Ceramider er lipider som er naturlig i huden og som beskytter huden og holder på fuktigheten. Uten ceramider kan huden bli tørr og kløende. Dr. Baumanns produkter har helt identiske ceramider i sine produkter for å løse disse problemene og reparere og erstatte det øverste hudlaget. På sine laboratorier har det et målrettet utvalg av ingredienser hvor effekten er beskrevet og dokumentert.


Med denne nye kunnskapen og egen erfaring har jeg blitt overbevist at Dr. Baumanns produkter både styrker, pleier og er gunstig for huden. På Clinic Medica har vi alle prøvd ulike produkter med god erfaring. Ønsker du å vite mer om Dr. Baumann eller høre med oss om vår erfaring, så er du velkommen!167 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page