top of page

Nå endrer vi fokus!!

Nå endrer vi fokus!!

Lysere dager, bedre tider! Vi gleder oss!


Som mange av dere vet, så falt min far i julen og fikk store skader. Jeg må igjen takke for at jeg daglig får spørsmål om hvordan det går med han og fine lykkeønsker fra dere alle. Er så takknemlig og glad for at jeg har så mange varme mennesker rundt meg.


Her om dagen gjorde jeg meg noen tanker, som sikkert så mange andre om tiden vi har gått igjennom det siste året. Covid 19 har gjort at vi har måttet snu om og tenke nytt på mange områder og mine tanker disse dager er at vi også har hatt litt godt av det. Alle de «unødvendige» reisene som vi har tatt og som også påvirker miljøet vårt. Alle barna som nå har begge foreldre hjemme og som for mange kan skape en god trygghet. Misforstå meg rett, jeg elsker og reise og savner det, men kanskje vi har hatt litt godt av å roe oss litt hjemme en stund nå.

Uansett. Nå går vi mot lysere tider! Det er lysere om morgenen og lengre lyst om ettermiddagen og jeg kjenner at jeg får energi av det. Nå nærmer det seg både morsdag og valentinesday og vi i ClinicMedica har lyst til å ta en liten pust i bakken og la bekymringene hvile litt. Det er mange ensomme mennesker som ikke har sett sine nærmeste på lenge og som ikke har gitt sine egne en god klem. Vi ønsker å bidra ved å dele ut en gavepakke med produkter fra Dr.Baumann til en av dere der ute. Konkurransen finner dere på Facebook og på Instagram denne uken og vi trekker en vinner på hvert sted torsdag 11. februar.

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en hjerteemoji på siden vår og du er med i trekningen. Vil du at andre skal se konkurransen og få mulighet til å delta, så del gjerne eller tag en venn.
Dr.Baumann produktene i premien er et komplett hudpleiesett med rens, toner, Liposome serum som åpner opp huden slik at hudkremen og den flytende hyaluronen kommer dypere inn i huden for å gi den et løft og for å tilføre vitaminer. Produktene er uten konserveringsmidler, parabener, hormoner og parfyme. De inneholder viktige, rene naturlige oljer og de har høy kvalitetsaktive urter og ingredienser som er vitenskapelig bevist å være effektive. Produktene er utarbeidet og produsert i egen fabrikk i Tyskland og vi elsker de!


God helg, god uke og ta litt ekstra vare på de rundt deg denne uken. Klem fra Dora.


108 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page