top of page

Velvære fra topp til tåVi lever i en usikker og skremmende tid akkurat nå, men vi skal stå sammen og komme oss gjennom dette viruset. Det har kanskje aldri vært viktigere å ta vare på seg selv og andre som nå. Så selv om vi skal holde avstand, bruke munnbind og holde oss så mye hjemme som mulig, så må vi ikke glemme oss selv opp i det hele. Tenkte derfor å fortelle litt om hva vi i Clinic Medica driver med til daglig.


Vi tilbyr mange forskjellige behandlinger som permanent hårfjerning med laser, IPL for hudforbedring, fjerning av solflekker/leverflekker og skjemmende årer i ansiktet. Vi har YAG laser som brukes for å fjerne små ødelagte blodkar på ben og vi har laser som fjerner tatoveringer. Siste tilskudd på lasersiden er Clearlift ND YAG. Denne maskinen kan stramme opp huden/facelift og gi den fantastisk glød. Selv om vi kun har jobbet med denne maskinen siden i sommer så ser vi veldig gode resultater og da spesielt i en kombinasjon med IPL og med Dr. Baumann kremene som vi er forhandlere av.

LPG Integral er en massasjemaskin. Denne maskinen blir brukt til å redusere/fjerne cellulitter, samt så er den god til pasienter med revmatologiske plager.


Kombinasjon av behandlinger sammen gode produkter


Hudpleieproduktene fra Dr. Baumann er uten hormonforstyrrende stoffer, parfyme, fargestoffer og mineralske skjer og er kun bygget på naturlige ingredienser. Dr. Baumann som grunnla bedriften i 1990, sier at det som er i produktene vi bruker skal være nøyaktig det samme som huden vår er laget av. Det er omtrent ingen kremprodusent som kan si at oppfyller disse krav. Det er med kremer som det er med maten du spiser; tilfører du huden riktig «mat» vil den være sunn og klare å fornye seg hele tiden. Det sies at huden er det eneste plagget du har på deg hele livet….det er så sant og derfor må vi ta vare på den.
Våre populære ansiktsbehandlinger


Når det gjelder ansiktet vårt, så kan vi tilby diverse ansiktsbehandlinger som dermapenn eller mikroneedling som det også blir kalt. Denne behandlingen er en av de mest populære behandlingene vi utfører på ansikt og en kan se gode resultater allerede etter 1 behandling. Det anbefales likevel å ta en kur på i hvert fall 3 behandlinger etter hverandre og med 3-4 ukers mellomrom. Ved mikroneedling-behandlinger lager vi bitte små hull i huden med nåler, samtidig som vi fører næringsrike vitaminer ned i huden. Dette er smertefri behandling. I tillegg til denne behandling gjør utfører vi mesoterapy og aquagoldbehandlinger. Mesoterapy som består av vitaminer og hyaluron (et produkt som erstatter tapt volum i huden) sprøytes inn i øverste hudlag med en spesiell maskin. Dette er en behandling som forbedrer det ytterste hudlaget og gir masse vitaminer. Dette er en god behandling for en hud som har begynt å tape seg mye og for hud som har hatt acne problematikk. Aquagold er en behandling hvor en også bruker små nåler for å tilføre huden vitaminer, lett filler og Botuintoxin i ytterste hudlaget. Denne behandlingen gir en fantastisk glød.Dr. Elisabeth Opsahl er hos oss hver 14 dag


Hver 14 dag får vi besøk av Dr. Elisabeth Opsahl som gir injeksjoner av fillers som skal dypere ned i hudlaget og Botulintoxin for å forhindre at linjene våre utvikler seg. Elisabeth er en fantastisk flink lege som også underviser i sprøyteteknikk.

I fremtiden kommer vi til å tilby flere typer ansikts behandlinger. Følg med!Hos Clinic Medica er vi opptatt av profesjonalitet, diskresjon og ivaretagelse av deg som kunde. Er du fornøyd, si det til andre, er du ikke, så si det til oss. Vi ønsker å imøtekomme deg så langt det lar seg gjøre.


Se oversikt over våre priser her: https://www.clinicmedica.no/copy-of-priser

Ring oss eller send oss gjerne en mail for å bestille time: Telefon 66 78 03 73 ~ E-post til: Dora Hall
59 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page