top of page

Fillers / injeksjoner

TEOSYAL

TEOSYAL er en av markedets mest brukte

hyaluronsyre fillere og foretrekkes av

plastikkirurger, leger og kosmetiske sykepleiere.

Med nærmere 10.000.000 behandlinger utført,

kan du som kunde alltid være trygg når du velger

Teosyal

 

Hva er TEOSYAL?

TEOXANE Laboratories som ble opprettet i 2003 i Genève Sveits er spesialisert på utvikling og produksjon for å imøtekomme et stadig mer krevende og resultatbevisst marked. Som en av markedets mest moderne hyaluronsyre fillere er TEOSYAL stadig i utvikling

På grunn av høy kvalitet og kontinuerlig forskning samt innovasjon, er TEOXANE Laboratories nå til stede i over 100 land. TEOSYAL er kåret til årets INJECTABLE i medisinske tidsskrifter mange år på rad. Sikkerhet, effekt og holdbarhet, er verdsatt av leger og pasienter verden over. TEOSYAL har alle medisinske godkjenninger i Europa med BSI notified body, FDA accredited. Teosyal er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med snart 20.000.000 injeksjoner. Sammen med Restylane og Juvederm topper Teosyal antall injeksjoner verden over.

 

TEOSYAL HYALURONSYRE

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

 

TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr TEOSYAL bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter. Med varighet opptil 2 år.

Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart, dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet, resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av hvilken behandling du velger.

 

Hvorfor velge TEOSYAL?

Du kan som kunde være trygg på at du er i gode hender. TEOSYAL spesial utdanner plastikkirurger, leger, kosmetiske sykepleiere i våre teknikker. Vi regulerer også markedet svært strengt for å kunne gi deg den trygghet du fortjener som kunde. Alle klinikker og private sykehus som utfører TEOSYAL behandlinger må godkjennes fra leverandør.

 

Du velger TEOSYAL dersom du ønsker en skjønnhetsbehandling som er naturlig og trygg.

Millioner av mennesker har valgt TEOSYAL, og produktet er dermed en av verdens mest benyttede innen estetiske injeksjonsbehandlinger basert på hyaluronsyre.

 

TEOSYAL gir et naturlig resultat, og er basert på moderne monofase cross-linking teknologi med hyaluronsyre som er identisk kroppens egen hyaluronsyre. TEOSYAL er 100% ren hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer. Hyaluronsyren brukes naturlig opp av kroppen og er derfor ikke permanent, dette gir deg også den trygghet at dersom resultatet ikke svarer til dine forventninger kan det enkelt fjernes. ved bruk av hyalase.

 

TEOSYAL er ledende på markedet. Hyaluronsyren vi fremstiller er ikke-animalsk og dermed fri for allergiske reaksjoner.

 

Produktene med TEOSYAL gir deg en behandling som er skreddersydd til dine ønsker og behov – og resultatet er synlig umiddelbart. Behandlingen er ikke kirurgisk, og du slipper derfor sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål straks.

 

Hyaluronsyreteknologien

TEOSYAL® produseres i Sveits med råmaterialer og ingredienser av høy kvalitet. Produktene er basert på hyaluronsyre av ikke-animalsk opprinnelse, og produseres ved hjelp av verdens mest avanserte teknologi

Hyaluronsyre er et av naturens mest allsidige og fascinerende stoffer. Det finnes i hele kroppen og i de fleste andre levende organismer. Det har mange funksjoner, blant annet å gjøre huden elastisk og smøre leddene. Hyaluronsyre kan binde store mengder vann, og denne viktige evnen ligger til grunn for Teosyal sine unike egenskaper.

 

TEOSYAL har en langvarig effekt

I sin naturlige form varer hyaluronsyre kun noen få dager. Derfor er stabilisering av hyaluronsyren for å oppnå langvarige resultater viktig. Vi håper du som kunde blir meget godt fornøyd med din TEOSYAL behandling. Har du forbruker spørsmål og ikke finner dine de opplysningene du ønsker på vår hjemmeside. Ta direkte kontakt med klinikken, eller kontakt oss som ansvarlig leverandør av TEOSYAL i Norge.

Fillers

injeksjoner

bottom of page