top of page

Om Clinic Medica

Clinic Medica er lokalisert midt i sentrum av Asker, i kort gangavstand fra togstasjonen. Vi har også gode parkeringsmuligheter rett utenfor klinikken.

 

Våre ansatte er off. godkjent helsepersonell og/eller personell med sertifisering fra våre leverandører på permanent hårfjerning, IPL behandlinger, karbehandling, samt kvalifisering innenfor de øvrige behandlingene vi utfører.

 

Hos oss får du personlig oppfølging av helsepersonell med spesialkompetanse og lang erfaring innenfor laserbehandling / estetiske behandlinger.

 

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss en solid erfaring, samtidig som vi holder oss konstant oppdatert i faget.  Våre lasere og utstyr er likeledes hele tiden oppdaterte / nye.

Dora B. Hall

Sykepleier, laserterapeut, spes.komp. innenfor injeksjoner/estetiske behandlinger, IPL/karbehandling

Sonja Þorsteinsdóttir

Radiograf, IPL/karbehandling, laserterapeut, massasje, sert. innenfor mesoterapy/estetiske behandlinger

Tanya Helen Hall

 Laserterapeut,  massasje, sert. innenfor estetiske behandlinger

Våre maskiner

Lumens M22

Lumenis M22 er en alt-i-ett, "state of the art" løsning for IPL/lys-baserte, kosmetiske hudbehandlinger, fra hårfjerning og hudforyngelse til vaskulære lesjoner.

LightSheer Duet

LightSheer Duet er en diode laser fra Lumenis som er utviklet spesielt for fjerning av uønsket hårvekst. LightSheer Duet ble utviklet i samabeidet med Harvard Universitetet I USA, og var den første laseren som ble FDA-godkjent (FDA-godkjenning har de stengeste kravene i verden) for hårfjerning av amerikankse helsemyndigheter i 1997.

 

LightSheer Duet er også godkjent i Norge og av Norsk strålevern. LightSheer Duet har to forskjellige behandlingshoder, ET og HS. ET brukes hovedsakelig i ansiktet og på andre mindre områder som fingre, tær, rundt ankler osv. HS, eller High Speed, brukes på resten av kroppen som legger, lår, rygg osv.

 

LightSheer Duet virker ved å videreføre varmeenergi via hårene ned til hårsekkene. Hårsekkene vil ved tilstrekkelig varme overopphetes og kolapse. Dette umuliggjør nyproduksjon av hår i hårsekken.

LPG Cellu M6 endermologie 

LPG maskinen er den eneste FDA godkjente metoden for reduksjon av cellulitter, og brukes til både kosmetiske behandlinger og medisinske behandlinger.

bottom of page