top of page

Mesotherapy

Mesotherapy er en effektiv, rynkereduserende vitaminboost for huden. Behandlingen gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner bestående av vitaminer, aminosyrer, coenzymer, mineraler og antioksidanter. Denne type behandling tar: ca 30 minutter og er tilnærmet smertefri. Den utføres med <MESOGUN> som er det nyeste teknologiske utstyret markedet kan tilby. Ved å bruke Mesogun får en sikrere, jevnere og mer presis injisering av vitaminkomplekset. Mesogun er en liten elektronisk maskin med meget tynne nåler som under behandlingen gir masse små, lette stikk i hudens overflate. Den stimulerer gjenoppbyggingen av huden og gir den styrke, glød og rynker reduseres samtidig som fuktbalansen gjenoppbygges.

Mesoterapy er en fin behandlingsmetode for:

  • tørr og slapp hud

  • finere rynker

  • solskader

  • akne / arr

  • ujevn hudtone

 

Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende. De mest vanlige områder er ansikt, hals, décollete samt hender.

 

Effekten ses etter noen dager, men best resultat ser en etter 1-2 uker. Vi anfebaler  å gjennomføre minimum 3 behandlinger og med 4 ukers mellomrom. De aller fleste kan ta en slik behandling.

En bør ta høyde for at huden kan være litt rød, hoven og en kan muligens få noen små blåmerker, men ikke verre en at en kan sminke over disse.

 

Mesotherapy

bottom of page