top of page

Aquagold behandling

AQUAGOLD ® ampulle infusion

AQUAGOLD ® ampulle infusion er det nyeste innen medisinsk hudpleie og kalles ofte "The Golden Cocktail"

Gullbelagt micro-kanal system

AQUAGOLD ® fine touch ™ er et patentert gullbelagt micro-kanal system, som smetrefritt leverer tilpassede løsninger inn i huden med en engangs beholder som kan fylles med ingredienser tilpasset den enkelte. Behandlingen inneholder hyauronsyre filler (fukt), microtoksin og vitamin complex. Produktet stemples med ampullen ned i huden og kan med fordel også brukes under og ved øynene.

Behandlingen

AQUAGOLD ® ampullen har 20 nanotynne 24 karat gullbelagte nåler som gjør nålene kompatible med huden vår slik at næringsstoffene vi blander i ampullen lettere blir infusert i huden din, uten å skade eller irritere huden. Stoffene stemples med ampullen ned i huden på 0,6mm dybde i det øverste hudlaget. Behandlingen er skånsom og leverer effektiv ingrediensene ned i dermis, og stimulerer fornyelse av det øvre hudlaget. Ved at infusere botox overfladisk i huden påvirkes ingen av de store musklene i ansigtet, men fine linjer vil mykne, rødhet som følge av f.eks rosacea minsker, svetteproduksjon i ansikt vil minske og talgproduksjonen vil avta, noe som vil bedre akne i stor grad.

Behandlingen er skånsom og tar kort tid. Etter behandlingen kan du opplever rødhet, men ingen blåmørker- så det er veldig lite nedetid!

Behandlingen gir en fantastisk glød og revitalisering av huden.

  • Gir glød og revitaliserer huden

  • Reduserer fine linjer og rynker

  • Minsker porer

  • Forebygger og forbedrer akne

  • Minsker milier (talk klumper i ansiktet

  • Minsker ansikts svette

  • Reparerer solskader og reduserer pigmenteringer og solskader

Behandlingen kan gjøres hver 4-6 måned

bottom of page